Nedelja 02.12.2012.
19:38
Vestionline, Beta

Vukoičić: Loša koncentracija i igra u napadu

Važno je da se pobeđuje - Vlada Vukoičić

"Odigrali smo solidnu odbranu s obzirom da se provlači teza da je igramo inače slabo. Ipak, nisam zadovoljan koncentracijom igrača i igrom u napadu. Trebalo je da damo mnogo više tranzicionih, takozvanih lakih poena", rekao je Vukoičić posle utakmice i pobede nad Širokim 69:57 u hali "Pionir".

Zvezda je u utakmici protiv Širokog zabeležila 10. uzastopnu pobedu, računajući Jadransku ligu i Evrokup.

"Važno je da se dobija, da se drži pozitivan skor u ligi i da se polako približavamo timovima koji su u samom vrhu tabele", istakao je Vukoičić.

Bek Zvezde Branko Lazić postigao je protiv Širokog tri poena, imao četiri skoka i dve ukradene lopte, uz indeks korisnosti devet.

"Ostvarili smo važnu pobedu. Malo smo mekše igrali u prvom poluvremenu, što zbog umora, što zbog nekih drugih stvari, ali smo u drugom pojačali odbranu i stekli prednost koju smo držali do samog kraja utakmice", kazao je Lazić.

Trener Širokog Ivan Velić rekao je da njegova ekipa nije imala municije da parira beogradskom klubu.

"Zvezda je zasluženo pobedila, mi nismo mogli da im nametnemo svoj ritam i stil igre, jer nemamo municije za to. Došli smo da pariramo u tranziciji i skoku u napadu, ali smo u drugom poluvremenu upravo zbog toga pali, Zvezda je otišla na 10 razlike, što je kao tako iskusna ekipa uspela da zadrži", rekao je Velić.

Zvezda će u sredu gostovati francuskom Orleanu u petom kolu Grupe H Evrokupa, dok će u subotu u 12. kolu Jadranske lige igrati protiv Budućnosti u Podgorici.

2024 © - Vesti online