Sreda 28.10.2009.
02:37
Vestionline

C. Zvezda: Smenjen Stevan Stojanović

Dika Stojanović (45) ima još godinu i po dana ugovora s Crvenom zvezdom, a po rečima savetnik za medije predsednika Zvezde Miodraga Antonijevića, u narednom periodu biće raspoređen na neko drugo mesto.

"Stojanović više neće biti savetnik predsednika Vladana Lukića. To je konačna odluka kluba. Stojanović ostaje da radi u Crvenoj zvezdi, a njemu će biti ponuđeno drugo mesto, shodno njegovoj školskoj spremi i mogućnostima. O detaljima smene zasad ne bih govorio - rekao je za "Kurir" Miodrag Antonijević.

Iako je prvi čovek kluba Vladan Lukić juče izjavio da nije u sukobu sa Dikom, ali i najavio moguće rotacije u kadrovskim rešenjima, nije izgledalo da će smena nekadašnjeg golmana "crveno-belih", uslediti tako brzo.

Stojanovićevo ime najpre je skinuto sa funkcije savetnika predsednika kluba na zvaničnom sajta kluba, a onda je usledila i smena. Neugodna informacija zatekla ga je na službenom putu u Rusiji, a on sam je bio iznenađen spletom dešavanja na Marakani, jer je još juče tvrdio da su glasine o njegovoj smeni totalne gluposti.

Predsednik kluba Vladan Lukić i sportski direktor Ivan Adžić bili su ljuti na Diku Stojanovića jer je sa određenim menadžerima sklapao razne dilove i posredovao u odvođenju fudbalskih talenata sa Marakane. Zamerili su mu i posredničku ulogu prilikom letošnje prodaje jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima, 17-godišnjeg Uroša Ćosića koji je iz Zvezdinih kadeta prešao u ekipu CSKA iz Moskve.

2024 © - Vesti online