Nedelja 02.12.2012.
14:18
Vestionline, Blic

LŠ: Mažić sudi meč Dortmund - Mančester Siti

Milorad Mažić

Nakon što je Mažić bio glavni sudija na mečevima Barselona - Spartak Moskva i Mančester junajted - Braga, evropska kuća fudbala ga je i treći put odredila za arbitra na meču prve faze elitnog takmičenja.

Mažiću će pomoćnici biti Milovan Ristić i Igor Radojčić, četvrti sudija će biti Dalibor Đurđević, a peti i šesti Danilo Grujić i Miodrag Gogić.

U grupi D Lige šampiona Borusija je već prošla dalje sa 11 već osvojenih bodova, Real Madrid je drugi sa osam, Ajaks ima četiri, Siti samo tri, a u poslednjem kolu sastaju se Borusija - Mančester Siti i Real - Ajaks.

Da bi Mančester Siti nastavio svoju evropsku priču, istina selidbom u Ligu Evrope, potrebno je da prvak Engleske osvoji treće mesto u grupi za šta mu je potrebno da pobedi u Dortmundu, a da Ajaks ne zabeleži trijumf u Madridu.

Upravo će Milorad Mažić biti glavni sudija meča Borusija - Mančester Siti, na kome bi pored njega i ostatka "sudijske šestorke", na terenu moglo da bude još Srba, jer za ekipu iz Dortmunda nastupa Neven Subotić, a za Siti Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić.

2024 © - Vesti online