Subota 01.12.2012.
10:03
Alo

Svedok: Olarević pretio Ceci da će je ubiti

Svetlana Ceca Ražnatović
 

Ražnatovićeva je, kao i uvek, do Palate pravde došla džipom, sa zetom i advokatima, neposredno pred početak suđenja. Naočare s lica nije skidala ni pošto je sela na optuženičku klupu, a čak ni džemper sa krznom oko vrata nije mogao da sakrije koliko je smršala.

Sve o Ceci pročitajte ovde

“Olarević je počeo da psuje, preti i nasrće na gospođu Ražnatović. Pretio je da će uzeti pištolj da nas ištanca sve. Uplašio sam se jer su njegove pretnje bile realne”, rekao je Fabijanić, koji u to vreme, kako je rekao, nije bio telohranitelj, već samo član uprave FK Obilić. Da atmosfera tada možda nije bila toliko usijana, ukazao je Ljubinko Jeftić, generalni direktor FK Obilić, tvrdeći da je “Olarević hteo da se unese Ražnatovićevoj u lice, ali da nije želeo da joj naudi”.

“Da nije bilo tako, svi bismo se umešali. To je moja predsednica, pa sigurno bih se umešao da je neko hteo da joj naškodi”, otkrio je Jeftić i dodao da nije bilo fizičkog napada. Ražnatovićeva i Ocokoljić se terete da su 18. juna 2007. godine vređali, a potom i naneli lakše povrede Olareviću ispred upravne zgrade FK Mladi proleter.

2024 © - Vesti online