Nedelja 02.12.2012.
08:00
Telegraf

Iskulirajte smarače: Najbolja Fejsbuk aplikacija ikada!

Pošaljite smarača "u ćošak"!
 

Da ne biste morali da objašnjavate prijateljima zašto ste ih izbrisali sa liste i eventualno im saspete u lice da smaraju, ova aplikacija će vam omogućiti da svim tim “dosadnjakovićima” skrenete pažnju da se ne slažete sa njihovim načinom obraćanja na Fejsbuku i da ćete odmoriti od njih na neko vreme. Kako bi se to u žargonu reklo, “pošaljite ih u ćošak”, ili im lupite “packu” koju će svi moći da vide.

Aplikacija "Difrendšn"

Ono što treba da učinite je da dozvolite aplikaciji “Difrendšn” pristup vašem Fejsbuk profilu. Aplikacija “Difrendšn” ima samo jednu stranicu, na kojoj treba da unesete ime prijatelja kojeg želite da “iskulirate” na neko vreme, razlog zbog kojeg to želite da učinite, period na koji će ta pauza važiti, a na kraju imate mogućnost da u posebno polje kopirate link, citat ili sliku kako bite uvek mogli da ga se podsetite na to.

Nakon što popunite obrazac prijatelj kojeg ste izabrali preko Fejsbuk linka dobiće obaveštenje da ste ga zbog tog i tog posta, iz tog i tog razloga stavili na “odmor” na određeni broj sati. Na taj način ste mu stavili do znanja da se sa nekim objavama ne slažete i da bi u budućnosti trebalo da povede računa o njima.

Javno vidljivo upozorenje, koje "Difrendšn" stavlja na vaš i prijateljev zid, odnosno tajmlajn, moglo bi da bude dovoljan razlog da on prestane da vas gnjavi. Takođe, postoji mogućnost da to upozorenje postavite i na Tviter.

2024 © - Vesti online