Subota 01.12.2012.
08:00
Vestionline

Bubrežnjače su opet u modi

Čuvaju bubrege, ali nisu one bele pamučne "bapske"
 

Dizajneri donjeg veša su inspiraciju potražili u nekim prohujalim vremenima. Tange, mikročipkaste gaćice i halteri postali su stvar prošlosti i još gore - neukusa. Tange koje izviruju ispod pantalona sada se smatraju potpuno prostačkim. Umesto tangi "in" su hipsterice. To su gaćice koje se spuštaju preko vaših bokova, nisko su sečene na stomaku i otkrivaju taman toliko guze da budu seksi.

Pamučne su ili svilene, što ih čini izuzetno udobnim i nosivim, a zbog čipke koje se najčešće nalazi na gornjem delu izgledaju lepo. Još jedan novi trend su takozvane čiks gaćice, odnosno brazilke. Slične su hipstericama, ali su više sečene preko bokova. I jedne i druge imaju veliku prednost nad tangama - ne urezuju se na neugodnim mestima i načešće nemaju šavove pa se ne naziru ispod odeće.

Verovali ili ne, i one ogromne "bakine" gaćice koje idu sve do pupka takođe su još vrlo popularne. Kako stežu stomak na pravim mestima, mogu biti vrlo dobre za popravljanje figure ako nosite usku tanku haljinu. Naravno, nisu više od belog pamuka, već u bojama i obrubljene čipkom.

Dizajneri su zamislili da rublje u ova siva vremena mora biti veselo. Veliki trend su printevi s cvećem u tropskim bojama, kao što su žuta, ljubičasta, koralnocrvena, narandžasta...

Grudnjaci su takođe veseli i u divljim bojama. Toliko omiljeni životinjski print kod mnogih, poput zebre, tigra, zmije, takođe je dobio boje pa su grudnjaci u tom printu najčešće rozi, ljubičasti, žuti ili zeleni...

2024 © - Vesti online