Sreda 28.11.2012.
21:37
Vestionline, Kurir

Vermezović: Neću pustiti kadete u reprezentaciju

"Nedam Partizanovu decu" - Vladimir Vermezović

Preporuka Upravnom odboru kluba biće da dvojica golobradih dečaka ne budu pušteni na prijateljsku utakmicu sa Irakom 6. decembra u Dohi, za šta strateg crno-belih navodi nekoliko razloga.

Bolje sam, moram na teren

 

Vermezović je pre nekoliko dana primljen na VMA zbog akutne upale pluća.

 

"Ide nabolje, a i da nije tako, moram nazad na teren. Ne smem više da odsustvujem. Od pre nekoliko meseci, kada sam imao virusnu prehladu, pa se ona posle razvila u bakterijsku. Odlagao sam lečenje, radio s temperaturom i mislio da nogama mogu da izguram bolest", kaže Vermezović.

"Ma, to ne dolazi u obzir. Čudi me da niko nije okrenuo moj telefon da me pita da li ti dečaci mogu da igraju za reprezentaciju. Pa i mi imamo tog dana utakmicu u Ligi Evropa, možda sam i ja želeo da ih pozovem u tim. Stvarno mi to nije jasno, priznajem da sam iznenađen i da mi se ne sviđa ta ideja o preskakanju stepenika. Oni nisu igrali za omladinsku, ni za mladu reprezentaciju i već da budu pozvani u A selekciju? Ponoviću, čudi me to od Siniše" rekao je Vermezović za Kurir.

Trener Partizana kaže da je dobro upoznat sa kvalitetima Radonjića i Živkovića.


"Oni povremeno treniraju s nama. Dakle, znam ih dobro, ali nadam se da ćete razumeti to što ne bih voleo mnogo da pričam o dečacima koji još nisu punoletni.

Već je dogovoreno da njih nekoliko prođu sledeće pripreme sa prvim timom".

2024 © - Vesti online