Utorak 27.11.2012.
23:42
Vestionline, novosti.rs

Piksi: Vujin laže da sam Zvezdu preuzeo bez dugova!

Isteraće istinu na čistac - Dragan Stojković Piksi

Stojković je oštro reagovao na izjavu nekadašnjeg potpredsednika crveno-belih Milana Vujina da su njegovoj upravi “ostavili apsolutno pozitivno stanje računa”.


"To je prljava, orkestrirana kampanja. I sve to nije slučajno, a ja nisam glup da ne vidim da sve probleme žele da pripišu meni. Ali, to neće moći, to im neću dozvoliti jer je sve što je taj 'dobri i pošteni”' advokat rekao obmana i laž! A zaboravio je da su bežali sa Marakane preko loža i da su oterani govnjivom motkom", rekao je Stojković za "Večernje novosti".


Stojković tvrdi da bi se rado u TV duelu suočio sa svima koji tvrde da je krivac za velike dugove u koje je upao klub iz Ljutice Bogdana.


"Imam obaveza s Nagojom u prvenstvu i Carskom kupu, a tako bih želeo da sam sad u Beogradu i da se sa tim lažovima pogledam u oči. Jedva čekam da se vratim, spreman sam da sa bilo kim odem i na TV duel. Jer, ja nemam šta da krijem. Ponosan sam na sve što sam uradio i kao fudbaler i kao trener. Dosta sam i zaradio i tu nema misterije. I ne bežim i ne krijem da imam stanove i nekretnine jer sam sve platio svojim novcem koji sam pošteno zaradio", kaže Piksi i dodaje.

"Bezobrazluk je da se igraju rečima i pričaju da je Zvezda bila u plusu. Kada sam izabran za predsednika, izašao sam s dokumentacijom, izneo koliki je dug i rekao: idemo dalje! I ta dokumentacija postoji u klubu, lako je proveriti. A ja znam napamet koliki sam dug zatekao. Bilans za 2005. je iznosio 10.170.000 evra u minusu, od toga je na kredite išlo neto 7.820.000 evra, A onda Vujin kaže da postoji samo bankarski dug, kao da to nije dug. Dakle, ja baratam argumentima, rekao sam da dokumentacija postoji, i to je jedina istina. Taj dug sam nasledio, prihvatio kao takav i počeo da radim", zaključio je Stojković.

2024 © - Vesti online