Utorak 27.11.2012.
15:52
Beta

Brković: Verujemo u pobedu protiv Čehovskih medveda

"Ruske ekipe još nisu pobedile u niškom Čairu" - Aleksandar Brković

Čehovski medvedi su trenutno vodeći tim u Grupi A sa četiri pobede i jednim nerešenim rezultatom, dok je Partizan na začelju tabele sa jednom pobedom.

"Verujem da ćemo u Čairu ostvariti pobedu, pošto ni jedna ruska ekipa nije slavila u Nišu, tako da ne verujem da će ni Medvedi", rekao je Brković novinarima na stadionu Partizana.

Brković dodao je da je njegov tim u boljoj situaciji nego kada je gostova u Rusiji, jer ima na raspolaganju više igrača.

"Sada smo kompletniji, a biće nekoliko izmena u odnosu na Francusku. Gledaću da pružim više mesta mladim igračima", istakao je trener crno-belih.

Brković je kazao da je rukometaše Partizana sustigao umor, nakon velikog broja evropskih utakmica.

"Mi idemo iz utakmice Lige šampiona u utakmicu Lige šampiona. Odigrali smo tri vezana meča u evropskom takmičenju i jedan duel u domaćem šampionatu protiv PKB-a, i to sigurno troši ekipu", kazao je Brković.

Prema njegovim rečima u tim se vraća Uroš Mitrović posle povrede, dok je kapiten Nenad Maksić verovatno okončao polusezonu. 

Rukometaš Partizana Marko Pavlović rekao je da veruje da će njegov tim pružiti maksimum protiv Medveda i da će na kraju slaviti.

"U Rusiji smo odigrali hrabro, ali smo popustili u poslednjih 15 minuta, što nas je koštalo pozitivnog rezultata. Nadam se da ćemo ovaj put odigrati borbeno svih 60 minuta i da ćemo na kraju izaći kao pobednici", ocenio je Pavlović.

Utakmica između Partizana i Čehovskih medveda igraće se u četvrtak u hali Čair sa početkom u 20.00 časova.

2024 © - Vesti online