Sreda 28.11.2012.
08:00
Vestionline

Imate li svoj seksualni potpis?

Šta je to u seksu po čemu vas pamte?
 

Seksi potpis je ženin lični upečatljiv seksi pokret, manevar o kojem njen partner razmišlja satima pošto je postigao vrhunac, danima posle toga, godinama pošto je prekinuo s njom, to je ono o čemu budan sanja dok stoji u dugom redu pred šalterom.

"Imala je neverovatan potpis. Pošto smo se stidljivo skinuli goli i pre nego što je krenula akcija nježno je prelazila svojim golim grudima preko mojih leđa i nogu. Gde je moja devetnaestogodišnja devojka to naučila je dobro pitanje na koje ne znam odgovor", prisetio se jedan muškarac (35) svoje davne veze. A seća je se tako dugo upravo zbog toga što je devojka uradila, što mu se, kako kaže, zauvek urezalo u mozak.

"Kad god bi moja bivša cura doživela orgazam, ugrizla bi se za rame. Ne mene nego samu sebe. Ima nešto erotično u devojci koja je toliko uzbuđena da je u stanju da ugrize samu sebe", priznaje jedan mlađi muškarac (25).

Njegov prijatelj pak pamti jednu bivšu devojku koja bi mu obgrlila bokove nogama i ramena rukama, i sve čvršće se stiskala što je bila uzbuđenija i bliže vrhuncu. Zbog toga je dobila nadimak Crna udovica.

Momci pamte i devojke sa kojima su prvi put isprobali neku pozu. Ne mora da bude neka akrobacija iz Kama sutre, ali ako ju je prvi put baš s njom isprobao sećaće je se.

A ponekad je dobar potpis i nešto što niste uradili. Jedan muškarac je ispričao da pamti bivšu koja je uvek na sebi imala jedan komad odeće tokom seksa. Ponekad grudnjak, nekad majicu, nekad čak i gaćice, ali najviše mu se u sećanje urezao seks na skijanju kada je na sebi ostavila samo kapu.

A jedan je ispričao vrlo neobično iskustva sa koleginicom. "Popela bi se na mene i gotovo se uopšte ne bi kretala. Posle 20 minuta dao bih sve samo da me spasi od tog seksi iščekivanja", ispričao je on.

Razmislite koji je to vaš seksi potpis, ili šta je ono po čemu pamtite svoje partnere.

2024 © - Vesti online