Utorak 27.10.2009.
22:58
Vestionline

Tijana i Marko ušli na farmu

Tijana Dapčević

Tijana Dapčević, poznata makedonska pevačica, pojavila se na srpskoj sceni 2001. godine i nesvakidašnjim stilom ubrzo osvojila srca publike.

Najveći uspeh postigla je kontroverznom pesmom „Sve je isto samo njega nema”.

Tijana je udata za biznismena Milana Dapčevića, s kojim ima jednogodišnjeg sina Vuka koga će čuvati tata do je mama na "Farmi".

Marko Đurovski

Marko Đurovski je sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog. Odmalena se bavio fudbalom, a ozbiljne korake na muzičkoj sceni napravio je 2005. godine, kada je snimio pesmu „Bez tebe” posvećenu bivšoj devojci.

Marko je u februaru 2008. godine izdao prvi album „Jedna strana moje knjige”.

Pogledajte kako je izgledao ulazak Tijane i Marka na " Farmu": Ulazak Tijane i Marka svakako će podgrejati usijanu atmosferu na „Farmi” koja je nastala nakon što je Maja Nikolić, takmičarka koja se do sada pokazala kao najveći neradnik i svađalica, postala ovonedeljna gazdarica.


"Videćete koga sam izabrao za gazdaricu. I tu osobu sam izabrao kako bih napravio haos na farmi"; naveo je Pile nakon izbacivanja sa „Farme”.


Iako je dobila status gazdarice, Maja i dalje ne može da nađe zajednički jezik sa farmerima. Dan nakon što je postala šef, uspela je da se posvađa sa Marinom, jedinom osobom s kojom je bila u potpuno iskrenom i korektnom odnosu.

Ipak, Maja nije mogla da utiče na tu svađu, pošto su Marinu na takav korak navele Cakana i Viktorija koje su joj „naredile” da ne bi trebalo da se druži sa Majom, već s njima.

2024 © - Vesti online