Utorak 27.11.2012.
12:44
Vesti

Muta Nikolić osuo paljbu

"Do sada sam uvek bio gospodin..." - Miroslav Muta Nikolić

"Sudije nam nisu dale da pobedimo. Nije bilo šanse. Sve vreme su imali kontrolu suđenja, na našu štetu. Dugo sam u košarci, vidim to, osećam kad se tako nešto događa. Šutirali su duplo više slobodnih bacanja: Budućnost 38, mi 19. Mi udvojimo igrača, sudije sviraju faul. Do sada sam ćutao, ali više neću. Baš me briga da li će me kazniti", rezigniran je popularni Muta koji smatra da u ABA ligi ima privilegovanih.

"Oni za 'institucije' priznaju samo Cibonu, Partizan, Crvenu zvezdu, Olimpiju, a ja im kažem da Radnički postoji duže od svih njih, gotovo ceo vek. To što oni mešaju da li smo iz Kragujevca ili iz Niša, govori samo o njihovom neznanju".


Strateg tima iz grada na Lepenici naglašava da će promeniti kurs kada je u pitanju ophođenje prema arbitrima.

"Drugačije će od sada biti u Jezeru. Da vidim ko će sada i jednu loptu da nam uzme u Kragujevcu! Ne priznajem više sudijske greške, sada ću se i ja ponašati kao većina trenera u ligi. Iako sam do sada uvek bio gospodin i trudio sam se da ne dobacujem sudijama. Zbog toga su često igrači trpeli, na njih se istresem kada dođe do nepravde", ljutito je poručio Nikolić.

2024 © - Vesti online