Ponedeljak 26.11.2012.
14:49
Vestionline

Poslanik Nove Srbije vređao policajce

Foto: Ilustracija

Kako Nezavisni policijski sindikat Srbije saznaje, incident je prekinuo predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, koji je slučajno naišao u vreme kada je došlo do nemilog događaja.
 

Kako prenosi NPSS, patrola je zaustavila Rajčićev automobil tokom rutinske kontrole. Tada je poslanik izašao iz vozila i počeo da vređa policajce, preti im oduzimanjem posla i čak počeo da poziva na fizički obračun.
 

Srećom, u tom trenutku, naišlo je vozilo Vlade Srbije iz kog je izašao Velimir Ilić, ministar građevine i urbanizma, koji je smirio strasti, uputio izvinjenje policajcima i održao Rajčiću lekciju. Rajčić je se potom vratio u automobil i odvezao.
 

-NPSS najoštrije osuđuje nedolično ponašanje pojedinaca prema policijskim službenicima. Ističemo da u državi Srbiji niko nije iznad zakona i naglašavamo da ćemo uvek stati u zaštitu poštenih i vrednih policajaca koji ne smeju ispaštati samo zbog toga što rade svoj posao. Ako oni koji donose zakone ne poštuju iste, šta onda očekivati od običnih građana, navode u NPSS.

2024 © - Vesti online