Nedelja 25.11.2012.
12:42
Telegraf.rs

Novak na egzibiciji kod milijardera na privatnom ostrvu

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, nastupiće na prvom Neker kupu, privatnom turniru u organizaciji britanskog milijardera Ričarda Brensona od 9. do 13. decembra.

Turnir se održava na ostrvu Neker, koje je u vlasništvu Brensona, a inače je deo arhipelaga poznatog kao Britanska Devičanska ostrva.

Tokom pet dana učestvovaće teniski profesionalci, nekadašnji profesionalci i amateri. Pored Đokovića prijavljeni su Tomi Has, braća Bob i Majk Brajan, kao i nekadašnji asovi Džon Mekinro i Mark Filipusis.

Na turniru će biti prikupljan novac u humanitarne svrhe, deo donacija ići će u “Fondaciju Novak Đoković”, deo u Bransonovu “Virgin Unite”, a deo novca biće iskorišćen za Britanska Devičanska ostrva.

Nole je prošle nedelje boravio u Brazilu, gde je igrao i tenis i fudbal, a do kraja godine očekuje ga i egzibicioni turnir u Abu Dabiju, posle čega slede ozbiljnije pripreme za novu sezonu i Australijan Open, gde brani titulu osvojenu u spektakularnom finalu protov Rafaela Nadala, koji je zvanično proglašen za najbolji meč u 2012.

2024 © - Vesti online