Nedelja 25.11.2012.
10:05
Alo, Puls

"Milan me iskoristio da bi Severinu učinio ljubomornom"

Otac Marije Karan tvrdi da je da je Milan izmislio priču da je njegova ćerka u vezi s njim: Milan Popović, Marija Karan i Severina
 

"Ne bi me čudilo da je Milan nekome platio da se objavi kako ljubi moju ćerku. Svi znaju da on voli biti u društvu s poznatim ženama", rekao je Stevo, otac Marije Karan (30) i dodao kako je laž da je njegova ćerka u vezi s Milanom Popovićem (47).

On je otkrio ekskluzivno za magazin Puls, kako mu se Marija požalila da je Severinin (40) bivši verenik sve izmislio.

Pročitajte još:

* Seve ostavila Milana zbog Marije Karan?

* Marija Karan preti Milanu?!

"Glupost je da se zaljubila u njega. Zbog ovih laži danima je bila tužna. Plakala je i zatvarala se u kuću", tvrdi Stevo koji je još dodao kako je Marija povređena jer veruje da ju je Milan, s kojim je godinama bila prijateljica, iskoristio kako bi Severinu učinio ljubomornom. Zato je često zvala majku Dobrilu i jadala joj se. Ali srpski “kralj bakra”, koji se često može videti za šankom u njegovu kafiću u centru Beograda, ne opterećuje se tuđim osećanjima".

"Tako snažno sudiš o grehovima drugih. Prvo počni od sebe pa nećeš imati vremena za druge", citirao je Milan Popović Šekspira na svoj profilu na Fejsbuku.

Milana i Mariju, koja je nedavno doputovala u Split na snimanje serije "Larin izbor", prvi put su fotografisali zajedno na proslavi pravoslavne Nove godine u Beogradu. 
Dok je Severina u bolnici održavala trudnoću, Milan je glumicu grlio, točio joj piće i palio cigarete. Tada su među poslednjima zajedno napustili restoran u ranim jutarnjim satima.

2024 © - Vesti online