Petak 23.11.2012.
21:56
Smedia

Opet pretučen vozač GSP-a

Žena koja je učestvovala u nezgodi pobegla i ostavila rođake da isteruju pravdu

Kako je objavio "S media" portal, vozač Ž. Ž. (31) koji je upravljao autobusom na liniji 77 sa Bežanijske kose ka centru grada, dobio je batine od vozača "sitroena C4".

"Vozač autobusa došao je vozilom do raskrsnice ulica Studentske i Tošin bunar. Gospođa koja je upravljala 'sitroenom C1' mislila je da ima prvenstvo, pa je ušla u raskrsnicu i sudarila se sa autobusom. Vozač je odmah pozvao policiju, a gospođa koja je izazvala sudar pozvala je svoje rođake. Čuvši od njih da je kriva za udes, sela je u automobil i pobegla, ostavivši rođake da se svađaju sa vozačem autobusa. Između radnika GSP-a i rođaka žene koja je izazvala sudar pale su teške reči, a onda su sevnule i pesnice", rekao je izvor iz GSP-a!

Dok je policija izašla na lice mesta, vozač je pretučen. On je zadobio teške povrede glave, što su konstatovali i lekari Hitne pomoći koji su ga odvezli u zemunsku bolnicu.

Iz sindikata GSP-a "Nezavisnost" apeluju na nadležne da vozači dobiju status službenih lica. Time bi, smatraju lideri sindikata, radnici javnog saobraćaja bili zaštićeniji od nasrtljivih vozača i putnika koji neretko koriste pesnice kako bi isterali "svoju pravdu".

2024 © - Vesti online