Petak 23.11.2012.
19:11
Beta

Janković: Kadu i Asamoa u ekipi za duel sa Slobodom

Ponovo na terenu - Kadu

Kadu nije igrao od avgusta zbog povrede kolena, dok je Asamoa imao zdravstvene probleme zbog kojih nije trenirao dve nedelje, ali se prošle sedmice vratio u tim.


"U Užice putuje 20 igrača, među kojima su Kadu i Asamoa, što mi je drago. Zbog povreda neće igrati Aleksandar Pantić i Nikola Mikić", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Zvezda je u poslednje četiri utakmice tri puta izgubila, a Janković je istakao da njegov tim nije u situaciji da daje "krupna obećanja".

"Nismo u situaciji da dajemo krupna obećanja, međutim, neće nam biti prvi put da idemo težim putem. Pobedom protiv Slobode želimo da izađemo iz negativnog raspoloženja. Imamo pet bodova minusa u odnosu na Partizan i još smo u trci za titulu", rekao je Janković.

On je dodao da dobra serija u kojoj se nalazi Sloboda daje samopouzdanje toj ekipi.

"Sloboda je sedam utakmica bez poraza, što im daje samopouzdanje. To je klub koji stalno raste. Imaju kontinuitet u radu, trener (Ljubiša Stamenković) im je tu dugo, dobro ih poznaje, sjajan je motivator i pokazao je da njegova ekipa ume da igra i protiv Zvezde i protiv Partizana. U Slobodi ne postoji nestabilnost ni na jednom polju", rekao je trener crveno-belih.

Odbrambeni fudbaler Zvezde Milan Jovanović rekao je da tim protiv Slobode želi da vrati entuzijazam i dobru atmosferu.

"Kada smo zaostajali osam bodova, uspeli smo da se vratimo u trku. U utakmicu ćemo ući motivisani i koncentrisani. Želimo da pokažemo da je u sredu protiv OFK Beograda bio samo loš dan", dodao je Jovanović.

Zvezda i Sloboda igraće u nedelju od 13.00 u Užicu.

2024 © - Vesti online