Petak 23.11.2012.
17:13 >> 17:25h
Mondo

Šljivančanin nokautirao čuvara u Hagu

 Kako sam nokautirao čuvara : Veselin Šljivančanin
 

Major Veselin Šljivančanin ponovo je došao u žižu srpske javnosti od kada su u Hagu oslobođeni Ante Gotovina i Mladen Markač.

Osim što gostuje na srpskim TV i priča o haškom sistemu, tamošnjim sudijama i osuđenicima, večeras će gostujući u šou Ivana Ivanovića otkriti i neke smešnije detalje iz života u Sheveningenu.

Portal Mondo ekskluzivno donosi inserte iz večerašnje emisije u kojoj Šljivančanin priča kako je sa Ramušem Haradinajem sklopio "pakt o nenepadanju".

Kako kaže, muku je mučio s jednim Albancem Idrizom koji nije umeo da se "skine s telefona". Kada ni posle molbe majora nije prestao da "toroče", Šljivančanin ga je zgrabio za okovrtnik, oteo mu slušalicu, bacio ga na pod i obavio svoj telefonski razgovor. To je grupu Albanaca uznemirilo, ali Haradinaj je pružio ruku pomirenja.

"Ramuš je došao u moju ćeliju i rekao mi da zna šta se dogodilo. Rekao mi je da ne brinem i da Albanci neće biti protiv mene", priča Šljivančanin Ivanu Ivanoviću.

Major je ispričao i kako je fudbalskom loptom nokautirao stražara pa se prepao da ga je ubio, te da će mu kazna biti produžena.

U večerašnjoj emisiji saznaćemo i kakav je sudija Teodor Meron, a kakvi su bili zatvorenici Ante Gotovina i Mladen Markač. Šljivančanin će otkriti i koliko mu je u procesu pred Haškim tribunalom pomogla država Srbija, a pričaće i o svojim knjigama koje je pisao dok je bio osam godina u zatvoru. Muzički gost emisije, koja počinje u 21.15 na Prvoj je Goran Šepa Gale, pevač grupe Kerber.

2024 © - Vesti online