Subota 06.02.2010.
10:32
Vestionline

Savić: Venger mi rekao da dođem na leto

Naprotiv, 19-godišnji fudbaler je oduševljen prijemom i smatra da će mu boravak među ''tobdžijama'' veoma koristiti u nastavku karijere.

''Iako je bilo planirano da u Arsenalu provedem pet dana, na insistiranje Arsena Vengera boravak je produžen za još toliko. Postojala je mogućnost da sada potpišem ugovor, a da se u BSK vratim na pozajmicu. Ipak, na kraju su u Arsenalu odlučili da je bolje da se vidimo na leto'',objašnjava Savić za list Alo.

Savić naglašava da ga ohrabruje činjenica da je Arsen Venger zadovoljan onim što je prikazao i potvrdio da postoji mogućnost eventualnog angažmana u letnjem prelaznom roku.

Mladi fudbaler dodaje i da je od igrača londonskog kluba najviše vremena provodio sa hrvatskim reprezentativcem Eduardom, obzirom da su mogli bez problema da komuniciraju.

''Dudu je sjajan momak, ali su me i ostali lepo primili. Dosta mi je pomogao i Boro Primorac, Vengerov saradnik i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije. Naravno, i Venger je pravi gospodin, veliki trener i čovek'', ističe Savić.
 

2024 © - Vesti online