Subota 06.02.2010.
10:23
Vestionline

Potukli se Lomić i Jovanović

Partizan u problemima, a kraj se ne nazire

Odmah posle incidenta održan je sastanak stručnog štaba i posle konsultacija sa predsednikom Draganom Đurićem hitno je sazvana konferencija za štampu na kojoj je saopšteno da će i Lomić i Jovanović biti za sada kažnjeni smanjenjem godišnje plate za 40 procenata, a po povratku u Beograd biće odlučeno i da li će doći i do raskida ugovora sa njima.

Do tuče je došlo u baru hotela "Golf sereniti" u Beleku, tek što su Jovanović i Lomić izašli iz restorana. Saigrači su ih na kratko razdvojili, ali se Jovanović vratio u hotel i želeo da Lomiću ''objasni još neke stvari''. Konačno su potom razdvojeni, a posle sastanka održana je i konferencija za medije, kojoj su prisustvovali Albert Nađ, Ratomir Babić i portparol Marko Vjetrović.

Lomić se izvinjava
Marko Jovanović nije bio raspoložen da novinarima daje izjavu, a Marko Lomić je preko medija poručio da se izvinjava svima.

"Krivo mi je što se to desilo i želeo bih da se izvinim saigračima, upravi i navijačima, jer je trebalo drugačije da reagujem. Ipak, sam ja pet godina stariji, ali sam bio isprovociran. Poštujem stav kluba o kazni i kako god uprava bude odlučila tako će i biti", rekao je Marko Lomić.

''Povodom nemilog incidenta koji se dogodio u holu hotela Glorija, a u kome su učestvovali prvotimci Partizana Marko Lomić i Marko Jovanović, održana je hitna konferencija za medije, odmah posle sastanka kompletnog stručnog štaba sa igračima i telefonskih konsultacija sa predsednikom kluba Draganom Đurićem i ostalim članovima Upravnog odbora. Okupljenim novinarima su se obratili članovi Upravnog odbora Ratomir Babić i Albert Nađ, kao i portparol kluba Marko Vjetrović.

Vjetrović je saopštio da je kompletan stručni štab održao hitan sastanak, kao i da su se konsultovali sa predsednikom kluba Draganom Djurićem i ostalim članovima Upravnog odbora kluba, te da su svi zajedno doneli odluku da se oba igrača momentalno kazne disciplinskom merom smanjenja godišnjih ugovora u visini od 40 odsto, a da će konačnu reč o sankcionisanju igrača imati Upravni odbor kluba, čije je hitno zasedanje zakazano za ponedeljak. Vjetrović je saopštio da je čak moguć i raskid ugovora sa ovim igračima na štetu igrača'', stoji u saopštenju posle konferencije za štampu na zvaničnom sajtu Partizana.
 

Partizan - Dnjepar 1:1
Fudbaleri Partizana i ukrajinskog Dnjepra igrali su danas bez pobednika 1:1 u prijateljskom meču u Antaliji.

Dnjepar je poveo u 48. minutu golom Seljeznjeva, a izjednačio je Kleo u 80. minutu iz penala.

"Crno-beli" su u Antaliji odigrali pet mečeva. Partizan je odigrao bez golova sa Ridom, a Beograđani su pobedili Liteks iz Loveča 3:2 i japansku Hirošimu 2:0. "Crno-beli" su jedini poraz doživeli od Brašova rezultatom 3:0.

Partizan se sutra vraća u Beograd gde će obaviti završne pripreme za nastavak sezone u domaćem šampionatu.

2024 © - Vesti online