Petak 23.11.2012.
09:21
Story

Ceca: Nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije

Svetlana Ražnatović Ceca

- Navikla sam da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa mnom. Pošto sam umorna od svakojakih gluposti i izmišljotina koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu - rekla je Ceca za Stori.


Ona se jedva prisetila da je dotičnog biznismena upoznala na svom nedavnom nastupu u Beču, kada je on u društvu svoje devojke Mande i još jednog para iz Sarajeva prišao da se fotografiše s njom.


- To je bio prvi i poslednji put da sam tog čoveka videla i vređaju me neosnovane konstatacije da među nama postoji bilo kakva vrsta odnosa - istakla je Ceca.


Na molbu novinara Storija ona je ipak prokomentarisala Ćazimove navodne osvajačke pretenzije prema njoj, koje je izneo u jednom intervjuu.


- Svako može poželeti da osvoji bilo koga na ovom svetu, ali to ne znači kako mediji treba da dozvole da neko biz ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak i ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije - bila je jasna folk diva na temu nepostojećeg odnosa sa kontroverznim albanskim biznismenom, poznatim i pod nadimkom Feliks.

2024 © - Vesti online