Četvrtak 22.11.2012.
08:00
S.S. - Foto:

Novi donatori, duži život

ZAHVALAN: Aleksandar Čolić

- Slava nas nije posetio nego je Aci lekove poslao po zajedničkom poznaniku. Znate, srce mi je puno kad znam da su tako plemeniti ljudi iz našeg kraja i, šire gledano, da je na svetu mnogo više dobra nego zla. Njajbolje to ja znam, jer da je drugačije moj Aca 10 godina ne bi imao terapiju i pitanje je da li bi danas mogao i reč da progovori, da li bi mene prepoznao... Moguće je i da bi nas glad ubila, jer osim lekova, naši donatori, stalni i uvek poneki novi, šalju nam i novčane priloge, oblače nas, čak i poboljšavaju uslove stanovanja - kaže Ljiljana Čolić, neizmerno zahvalna Slavi Stankoviću, kao i "Vestima" koje su ga upoznale sa njihovim nevoljama.


Ona bi bila najsrećnija da svakog donatora dočeka u svom skromnom domu i stiskom ruke pokaže koliko je zahvalna što su usporili napredovanje bolesti i tako produžili život njenom sinu.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online