Utorak 20.11.2012.
17:38
Jutarnji

Horor u Splitu: Devojka silovana mikserom ili razbijenom flašom

Devojka se ne seća ničega, prijatelji ništa nisu čuli, momak tvrdi da je nije povredio
 

Tačnog odgovora na pitanje kako su devojci nanesene tako stravične povrede i dalje nema. Prema onome što je za sada zaključio medicinski veštak koji je angažovan u istrazi, povrede su mogle nastati ako je u vaginu ruka gurnuta do lakta, ili, pak, nekakav tupo-tvrdi predmet. Prema mišljenju nekih lekara ove užasne povrede posledica su silovanja nekom vrstom štapnog miksera (koji se koriste za pasiranje povrća i pravljenje sosova), ali tek treba utvrditi da li je to tačno.

Kako je objavila "Slobodna Dalmacija" svi učesnici zabave bili su prilično pijani, pa i osumnjičeni momak i povređena devojka. Sumnja se da mu je tokom seksa usled pijanstva "zakazala muškost", zbog čega je devojku rešio da zadovolji polomljenom staklenom bocom.

Takođe, i dalje je mnogo nelogičnosti i nejasnoća vezano za sedeljku na kojoj se zločin desio, a kojoj se prisusrtvovalo pet momaka i četiri devojke. Povređena devojka i osumnjičeni momak, koji su prijatelji i kolege sa fakulteta, na zabavu su došli poslednji. Prema nezvaničnim informacijama, unakažena devojka ne seća se ničega, dok je osumnjičeni mladić rekao u policiji da je seksualno zadovoljavajući devojku koristio tri prsta i kategorički odbacio mogućnost korišćenja bilo kakvog predmeta.

Međutim, ostali učesnici zabave kažu da su devojka i uhapšeni mladić bili sami u dnevnom boravku, jer je društvo namerno izašlo napolje da roštilja kako bi ih ostavili same. Ono što nije jasno policiji je zašto devojka nije vikala i zvala u pomoć tokom povređivanja, odnosno da li je uopšte bila pri svesti kada se sve to događalo. Društvo spolja nije čulo nikakvo zapomaganje, a kada su se posle nekog vremena vratili u kuću zatekli su je u lokvi krvi, a iznad nje je bunovan stajao osumnjičeni mladić.

2024 © - Vesti online