Utorak 20.11.2012.
14:16
Vestionline, B92

Stamenković: Dajem reč sačuvaću mrežu

Saša Stamenković i Vladimir Stojković na meču u Beogradu

Prvi meč dva tima na otvaranju evropske sezone završen je bez golova, a revanš meč se igra u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu u Bakuu.

“Dajem vam reč da ću, kao i u Beogradu, sačuvati mrežu. Naš cilj je da zabeležimo prvu pobedu u grupi. Uz pomoć navijača, uspećemo u toj nameri”, rekao je Stamenković.

Prvi meč, odigran u Beogradu, obeležio je sukob Stamenkovića sa navijačima Partizana i međusobne provokacije obe strane tokom cele utakmice. Bilo je varnica između Stamenkovića i fudbalera 'crno-belih', ali se on u razgovoru za klupski sajt, ipak, osvrnuo samo na ponašanje rivala i njegovih navijača.

“Trpeli smo snažan pritisak od strane navijača tokom meča u Beogradu. Iz gledališta su svih 90 minuta uzvikivali pogrdne parole prema nama. Navijači i igrači su želeli da nas isprovociraju. Bili smo strpljivi, borili smo se i izdržali. Posle meča nastavio se pritisak na mene. Najvažnije je, ipak, da smo zahvaljujući rezultatu 0:0 odneli bod sa gostovanja”, istakao je golman Nefčija.

2024 © - Vesti online