Utorak 20.11.2012.
08:00
Vestionline

Nahranite psa preko mobilnog

Vi pokreneta aplikaciju i vaš pas dobije obrok. Super napravica za zauzete ljude
 

Kada se "zakači" na bežični Internet u vašoj kući, hranilica za psa ili mačku može se aktivirati s bilo kog mesta pomoću mobilne aplikacije. Hranjenje takođe može biti automatizirano.

"Pintofeed" je uređaj koji se može unapred programirati i kreirati personalizovani raspored hranjenja vaših krznenih prijatelja. Ako imate više od jednog čupavca kod kuće, možete kontrolisati nekoliko uređaja "Pintofeed" preko jednog računa.
 

Kada se ljubimac najede, obaveštenje o tome možete dobiti putem SMS-a, Tvitera ili čak Fejsbuka. U "Pintofeed" može stati između 2,2 i 4,5 kilograma hrane, a kutija ima sposobnost da duže vreme hranu održava svežom. Hrana se može razdeliti u manje delove, što će omogućiti da preko aplikacije za pametni telefon pratite koliko je hrane vaš kućni ljubimac pojeo u jednom obroku.

"Pintofeed" je trenutno u fazi prototipa, a pokušava da sakupi 50.000 dolara putem servisa "Indiegogo" kako bi pokrenuo komercijalnu proizvodnju. Kada se pojavi na tržištu, očekuje se da će mu cena biti oko 99 dolara.

2024 © - Vesti online