Ponedeljak 19.11.2012.
13:26
Vestionline

Šuker: Štimac se malo zaigrao

"Biće malo 'packi'" - Davor Šuker

Oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, te reakcije selektora vatrenih Igora Štimca, uzburkale su fudbalsku javnost.

Predsednik hrvatskog saveza i nekadašnji fudbaler Davor Šuker rekao je da je selektor "vatrenih" Igor Štimac zaslužio "packe" zbog najave da bi generali Ante Gotovina i Mladen Markač mogli da izvedu početni udarac na utakmici sa Srbijom, i pozvao je na smirivanje strasti i poštovanje Srbije.

"Govor generala Gotovine i Markača bio je najbolji, kratak i jasan, gledajmo u budućnost. Neko se malo zaigrao, pa će biti malo 'packi'. Nadam se da su i generali navijači i da mogu doći na stadion. Ne treba gledati ko će izvesti početni udarac, već kako otići na Svetsko prvenstvo u Brazil i kako osvojiti tri boda. Malo su nespretno reagovali selektor Štimac i portparol Cvijanović", rekao je Šuker i pozvao na dodatan oprez.

"Moramo paziti, ta utakmica je nešto iznad svega, tražili smo pre par meseci da se tenzije smire i tako se moramo i ponašati. Moramo pokazati respekt prema Srbiji. Moramo pokazati da smo civilizovana država, da ulazimo u Evropsku uniju. Hajde da se izdignemo iz okova prošlosti", zaključio je Šuker.

2024 © - Vesti online