Utorak 20.11.2012.
08:00
24sata.rs

Šta možete da pozajmite iz ormara svoga dečka?

Šta je to što žene čini posebno privlačnim kad se "uvuku" u mušku odeću?

Pravilo ”ko prvi ustane, najbolje se obuče” možda važi i u vašoj kući. Žene su ipak u prednosti, jer ako porane, iz ormara svog dečka, supruga, brata ili cimera mogu da pozajme mnogo toga.


Džemper

Ništa nije tako udobno kao šljampavi džemper vašeg dečka. Čak i ako vam je do kolena, a rukave podvrćete, preveliki džemper uz dobre čizme, helanke ili uske farmerke može da izgleda odlično.


Sat

Glomazni muški sat na ženskoj ruci može da deluje veoma seksi. Ukoliko ne volite sasvim ženstvene komade garderobe i negujete rok-glem imidž, muški sat je pun pogodak.

Muškarci od žena zajme modne detalje

Kada bismo obrnuli celu priču i pokušali da dođemo do komada koje bi muškarci mogli da pozajme od svojih devojaka, izbor je nešto uži. Prvo, većina stvari im je mala, a drugo činjenica je da bi izgledali suviše ženstveno. Ipak, u obzir dolaze šljampave uniseks jakne, bajkerske čizme (ako nose isti broj obuće), šalovi, kape, lanci za farmerke, velike T-shirt majice.


Farmerke

Iako su uske pantalone i dalje aktuelne, muški kroj farmerki je i dalje veliki hit. Umesto da kupujete model koji podseća na onaj koji nosi vaš dragi, iskoristite pravu stvar. Navucite njegove farmerke i stavite široki kaiš, pustite da vam padne na kukove. Još bolje je ako su farmerke iscepane.


Prstenje

Njegov glomazni prsten možete staviti na maramu ili na veliki srebrni lanac. Ovaj detalj može da razbije suviše uglađenu kombinaciju. Dovoljno je da imate dobru ideju gde biste sve mogli da ga nosite. 

Košulja

Uvucite njegovu košulju u suknju ili farmerke, ili je nosite raskopčanu uz omiljenu majicu. U zavisnosti od toga koliko vam je košulja dugačka, možete je čak obući i kao haljinu. Obujte čarape u jarkoj boji i stavite atraktivan kaiš.


Duks

Pretražite njegove police i nađite ster vintedž i sportske dukserice. Zašto biste bacali novac na novu stvar koja izgleda isprano i staro (a takvi modeli su i najskuplji), kada vaš dečko sigurno ima nešto slično. Zadržite se na klasici, pa ga nosite uz džins i čizme, a ako ga kombinujete uz mini suknju i kožnu jaknu, bićete u rok fazonu. Možete ga kombinovati i uz elegantnije komade.

2024 © - Vesti online