Nedelja 18.11.2012.
10:18
Vestionline

Meda ispao iz "Prvog glasa", Nevena opet oduševila

Nevena Božović
 

Publika je sinoć po prvi put mogla da glasa za svoje favorite SMS-om i obezbedi im prolazak u naredni krug takmičenja. Takmičari sa najmanje glasova publike, Vesna i Dejan, ukrstili su snage u duelu iz kojeg je Vesna izašla kao pobednik i nastavila dalje takmičenje.

Vlado Georgiev govorio je u ime žirija i zamerio je duelistima na čudnom izboru pesme. Medi je rekao da obično ima bolje nastupe od onoga što je pokazao. I

Osim Vesne, u finale su prošli još i Sara Jovanović, Sanja Dimitrijević, Mirna Radulović, Nevena Božović, Zoran Stanić, Nikola Planka, Ivan Petrović, Saška Janković, Snežana Vušović, Jovana Živković , Boris Petrović.


Šou je ušao u novu etapu kada svaka emisija ima i određenu temu, a tema ove je nosila naziv "Ovo sam ja". Publika je bliže upoznala kandidate, saznala šta rade, vole, žele, i čula pesmu koja im je najdraža i koja ih najbolje predstavlja.

Žiri je i ove večeri ostao bez daha slušajući Nevenu Božović iz Kosovske Mitrovice koja je pevala pesmu "Jutro" Jelene Tomašević. Oduševljeni su bili i posle nastupa Saške Janović, čija jedinstvena interpretacija "Đelem, Đelem" Šabana Bajramovića ne može da bude zaboravljena. Posebnu pohvalui dobio je Ivan Petrović iz Čačka koji je svu raskoš svog glasa pokazao pevajući ariju "Caruso" Andree Bočelija.

2024 © - Vesti online