Petak 16.11.2012.
15:04
Alo!

Kalina: Nataša, htele ste da me ponizite

Kalina: Zašto ste i mene "potkačile"?!
 

Do razračunavanja je došlo uživo, na društvenoj mreži Tviter, tako što je Sinišina ćerka zahtevala obrazloženje Nataši Miljković, jednoj od prozvanih plavuša, zbog čega su voditeljke u odgovoru njenom ocu "potkačile" i nju.

- Da li je moj otac spominjao vašeg sina Nataša? Nije. Ne vidim razlog zašto onda u vašem "učtivom" odgovoru mene spominjete, započela je raspravu ćerka dramskog pisca Siniše Kovačevića, ćiju su tužbu najavile tri poznate televizijske voditeljke.


- Ne mora ga pomenuti da bi ga ponizio, odvratila je Miljkovićka, da bi se Kalina nadovezala sa "znači vaša ideja je bila da mene ponizite".

Olivera Kovačević postala crnka

U naporima da ubedi Kovačevićevu u svoju dobronamernost, Nataša je čak nazvala "divnom ćerkom".

- Nije nam bila namera da Vas povredimo. Samo da ga podsetimo da, bar kao otac divne ćerke, ne sme tako da govori o ženama, napisala je Miljkovićka, i dodala:
-Kalina, oprostite ako smo uspeli da se i vi osećate loše. Niste krivi. Ali mu prenesite ako mislite da smo bar malo u pravu, poručila je na kraju Nataša.

Sporan deo odgovora "Plavuša sa RTS-a"

Do verbalnog razračunavanja između Nataše i Kaline došlo je zbog dela odgovora koji su voditeljke namenile Kalininom ocu, Siniši Kovačeviću, a koji možete da pročitate OVDE.

2024 © - Vesti online