Četvrtak 15.11.2012.
18:27
Smedia

Incest: Saznala da su joj je ćerka i muž u vezi

Nestala Nikol Jejts
 

Nikol je oca pronašla na internetu, nakon čega su započeli vezu. Užasnuta otkrićem, Katrina je sve prijavila policiji. Prošle godine Batler je zatvoren nakon priznanja da je imao seksualne odnose s članom porodice, a Nikol je obećala da više neće imati nikakve veze s njim, ali sada je Butler oslobođen, a ona je nestala. Iako je verovala da je horor završen, Ketrin se sada brine gde je njena ćerka.

"Ovo je noćna mora"

- Osećam se kao da živim u noćnoj mori, to je odvratno, rekla je Ketrin.

Nikol oca nije videla od četvrte godine. Ona je Batlera upoznala 1984. godine kada je imala 17, a u manje od godinu dana su se venčali i dobili ćerku Nikol, kao i sina Lija (25), ali veza nije potrajala.

- Bio je dobar otac, ali jednostavno smo se razdvojili. Razveli smo se kad je Nikol imala četiri godine, ispričala je Katrina.

Iako su živeli na udaljenosti od tek 16 kilometara, Batler je izgubio svaki kontakt s porodicom nakon odlaska.

Ipak, Nikol je postala očajna u želji da pronađe svog biološkog oca. Ona je 2006. putem interneta došla do oca i počela tajno da se sastaje s njim. Nešto kasnije, porodici je rekla da je upoznala nekoga, dečka Andija starog 35 godina.

- Katrina je rekla da je sve neobavezno i da ne želi da ga upoznaje s porodicom prerano. Na početku sam samo bila zabrinuta, ali nekoliko puta mi je rekla da su prekinuli pa se nisam brinula. Ipak, kada je 10 meseci kasnije objavila da počinje da živi s njim, zabrinula sam se, priseća se Katrina.

Uprkos ćerkinom trudu da sakrije svoju vezu, Ketrin je jedan dan došla do slike.

- Nisam videla njegovo lice više od 20 godina, ali odmah sam znala da je to on. Odmah sam odurila u njen stan. Nikol je pokušala da negira da su u seksualnoj vezi, ali bilo je jasno da se nešto događa.

Ketrin je odlučila da sve prijavi policiji i nije mogla da veruje da Nikol brani njihovo ponašanje.

Opet zajedno?

Kada je otišla u policiju, Ketrin je dočekao novi šok. Doznala je da su njena ćerka i bivši suprug već bili na sudu zbog nezakonitog odnosa. Batlerova bivša supruga ih je prijavila i Batler je dobio četiri meseca uslovne kazne, a Nikol 18-mesečni nadzor.

Nakon Ketrinine prijave, s istim optužbama suočili su se i 2011. Batler je osuđen na 10 meseci zatvora, a Nikol na 26 meseci uslovne kazne.

Tada je obećala da neće više imati kontakt s ocem, ali u vreme kada je Batler izlazio iz zatvora, nestala je i otada još se gubi svaki trag.

- Volim svoju kćer, ali nikad još neću oprostiti to što je uradila. Slomila mi je srce, zaključila je Katrina.

2024 © - Vesti online