Sreda 14.11.2012.
23:49
Mondo rs

Šta će kraljici Samsung Galaxy Note?

Pogodniji za planiranje, a i lepše izgleda od sveske, zar ne?
 

Po preporuci Kraljevskog udruženja Komonvelta svi radnici i predstavnici britanskog dvora preći će postepeno sa uobičajenih načina pristupa internetu i pregleda informacija na Samsungov Galaxy Note 10.1 tablet. On je, kako se navodi u saopštenju dvora, a prenosi BBC, pogodniji za obavljanje svakodnevnih funkcija i planiranje obaveza.

Tablet se uvodi kao podrška “Diamond (re)Collection” online biblioteci tj. izboru svih dešavanja tokom kraljičinog perioda vladavine. Na jednom mestu, nesređene i neobrađene po poglavljima, informacije su veličine oko 150 GB. One sadrže sve najvažnije vesti i događaje tokom prethodnih decenija, a u konačnom obliku svedene su na listu od oko 60 video snimaka, više desetina tekstova različite tematike i stotinak fotografija. Ostatak će se nalaziti na internetu i uvek će biti dostupno za pregled sa Note 10.1 kraljičinog tableta.

Kraljica na novom tabletu namerava da pregleda i kontroliše sve ono što se desilo za vreme njene vladavine i eventualno će proširiti izbor događaja onima, koji po njoj budu nedostajali. Ipak, ostaje pitanje da li će novi kraljevski dekreti biti pisani na papiru ili u digitalnom obliku uz pomoće S Pen olovke?

2024 © - Vesti online