Sreda 14.11.2012.
14:03
Vestionline

Kirsti Eli: Ama, Travolta nije gej!

Iako je Travolta u braku s Keli Preston više od 20 godina, 58-godišnji glumac je  poslednjih meseci suočen s optužbama da je seksualno zlostavljao masere i hotelsko osoblje.

Poznaje ga "u dušu i telo": Koleginica Kirsti Eli
 

- Poznajem Džona u dušu i telo, on nije gej! Ako je neko u Holivudu dovoljno velik i poznat, a ne drogira se i ne ganja žene, šta možete o njemu reći? Tako kreću tračevi, rekla je Kirstie i otkrila da se jedva izborila s vlastitim romantičnim osećanjima prema Travolti u kojeg se zaljubila dok je još bila u braku s Parkerom Stevensonom (od kojeg se razvela 1997. nakon 14 godina braka).

* Travolta pokušao da oralno zadovolji Konaveja!

* Travolta pipkao konobara na krstarenju?

* Travoltin bivši ljubavnik otkrio da glumac voli grupnjake

- Trebalo mi je mnogo snage da izignorišem potrebu i želju da pobegnem s Džonom i udam se za njega, kaže Kirsti.

Kirsti je otkrila da je bila zaljubljena i u Patrika Svejzija, ali da tu strast nikada nisu pretvorili u preljubu. U njega se zaljubila na snimanju TV filma " Sever i jug".

Osim preljubničkim odnosima, Eli je šokirala i priznanjem da je tokom osamdesetih i devedesetih bila stalno na rubu predoziranja kokainom. Postala je toliko ovisna da se bojala da će od toga umreti. Na promociji svoje nove knjige "The Art of Men (I Prefer Mine al Dente)" izjavila je da je uzela dovoljno kokaina da ubije nekoliko ljudi.


- Mislila sam da ću se predozirati gotovo svaki put. Najpre je počelo povremeno, tokom vikenda, a onda je to postao trodnevni vikend, pa četiri dana, pa pet. Uzela bih kokain i onda merila puls i razmišljala kako umirem, priznala je glumica, koja je uspela da se oslobodi ovog zla zahvaljujući prijateljici i knjizi L. Rona Hubbarda "Dianetics".

2024 © - Vesti online