Sreda 14.11.2012.
13:14
trojka.rs

TOP 10 najglupljih kriminalaca

Predstavljamo vam listu od deset najglupljih zločina širom sveta:

Krenuli u akciju bez ikakvog plana...
 

10. Kristijan Bala, Poljska (2000.)

Tri godine nakon što je počinio ubistvo, ovaj čovek je napisao knjigu o svom zločinu. Njegov roman je omogućio policiji da ga poveže sa zločinom.

9. Džoj Džerasi, SAD (2009.)

Džerasi je pokušao da opljačka restoran, čak je uzeo i jednog zaposlenog mladića kao taoca, međutim sve se završilo tako što ga je kuvar savladao kašikom.

8. Huan Gonzales, SAD (2011.)

Ovaj lopov ukrao je mobilni telefon jednoj ženi i pobegao, a nakon toga joj je poslao zahtev za prijateljstvo na Facebook-u.

7. R. C. Gejtlan, SAD (1988.)

Gejtlan je primetio lokalne policjace kako na ulici pokazuju deci opremu pomoću koje pronalaze zločince. On se zainteresovao za ovu tehnologiju, i zatražio od organa reda da se i sam uveri kako ona funkcioniše. Policajci su mu rekli da zbog demonstracije mora da preda isprave, što je on dobrovoljno i uradio, ali je očigledno zaboravio da je za njim raspisana poternica zbog oružane pljačke.

6. Danijel Glen, Kanada (2008.)

Pre nego što je krenuo da opljačka prodavnicu Glen je telefonirao da proveri koliko trenutno ima novca u blagajni, pa ga je policija sačekala kada je stigao na mesto neuspešnog zločina.


5. Eluis Reves, SAD (2006.)

Evo i jedne dame. Ova devojka saznala je da je heroin ilegalan nakon što je pozvala policiju da bi se požalila na kvalitet kupljene droge.

4. Majkl Fuler, SAD (2012.)

Najveća novčanica američke valute je 100 dolara, ali to nije sprečilo Majkla da u jednoj prodavnici pokuša da plati račun sa novčanicom od milion dolara.

3. Piter Edison, Velika Britanija (2007.)

Prilikom pljačke dečijeg kampa ovaj momak je odlučio da na zidu napiše grafit "Piter Edison je bio ovde".

2. Neimenovani počinitelji, SAD (1989.)

Dvojica kradiljivaca automobila pokušala su da pobegnu nakon što ih je policija ulovila za vreme krađe. Međutim lopovi su slučajno preskočili jedan zid i našli se u dvorištu zatvora.

1. Neimenovani počinitelj, Iran (2002.)

Ovaj lopov je uredno platio jednom čarobnjaku 450 dolara da bi postao nevidljiv. Nakon toga on je pokušao da opljačka banku mirno uzimajući novac od ljudi koji su se tako zatekli.

2024 © - Vesti online