Četvrtak 15.11.2012.
08:00
Smedia

Ako želite savršen seks bez obaveza...

Foto: ilustracija
 

Kako bi bio savršen, nemojte da zaboravite na ove stvari:

BEZ PRIČE O BUDUĆNOSTI
Seks za jednu noć znači da se više verovatno nećete viđati, pa izbegavajte rečenice tipa: "Moramo jednom da izađemo u onaj novi klub!" - nastaće neprijatna tišina, a oboje ćete biti zbunjeni onim što se događa. Ograničite stvari na sadašnjost, nemojte razmišljati hoćete li se opet videti ili ne.

PRIJATELJICE SU JOŠ UVEK PRIORITET
Ako ste izašle s drugaricama i upoznate tipa koji vam se sviđa, možete otići s njim, ali ako ste došle s jednom drugaricom, ni slučajno je ne smete ostaviti samu. Prijateljice uvek moraju da budu prioritet, a ako ste zbog tipa spremne da napustite osobu s kojom ste došle, delovaćete očajno.

BUDITE SIGURNI ŠTA ŽELITE
Muškarci nemaju problema sa seksom za jednu noć, ali žene ponekad znaju da budu zbunjene. Ako niste sigurne da je to ono što želite i da ćete možda hteti ponovo da vidite tipa, nemojte ni odlaziti s njim: Žene posle seksa razviju određenu povezanost s muškarcem i očekuju više od seksa, dok će muškarci ostati na prvom nivou.

PRONAĐITE PRAVOG MUŠKARCA
Ne muškarca za kog ćete se udati, ali pokušajte da pronađete nekoga ko je džentlmen. Mnoge žene misle da u seks za jednu noć moraju da se upuste s polu-pijanim tipom koji mrmlja sebi u bradu, ali postoje i sasvim pristojni muškarci koji traže istu stvar, piše Index.

PAZITE DA GA NE KRADETE NEKOME
Ništa ne može uništiti dobru zabavu kao poruka na njegovom mobilnom koju mu je poslala devojka. Seks za jednu noć je bez obaveza i samo za zabavu, ali to ne znači da smete da spavate s nekim ko već ima devojku. Stavite sebe u njenu poziciju: Da li bi voleli da neka žena zavede vašeg dečka? Malo ženske solidarnosti nikada ne škodi.

2024 © - Vesti online