Utorak 13.11.2012.
16:47
Vestionline, Informer

Jelena: Telo mi je umorno, uskoro se povlačim

Umorna - Jelena Janković

Nekad prvoplasirana na WTA listi, Jelena Janković planira da, posle 15 godina bavljenja tenisom, pronađe druga interesovanja i zasnuje porodicu.

"Moje telo je umorno, imam mnogo problema sa povredama, pa zaista moram polako da se povučem", izjavila je Jelena za “Informer”.

"Što se tiče reprezentacije, želim da dam šansu mlađim igračicama, jer mislim da treba da dobiju priliku. Kada igramo Ana i ja, one sede na klupi. Mislim da to nije fer. Biću na raspolaganju selektoru još neko vreme, ako mu bude potrebna moja pomoć", kaže Jankovićeva, koja još nije odlučila čime će se baviti kad okači reket o klin, ali ističe da voli glumu i modu, pa se možda pronađe u tim sferama.

Jelenu ne zanimaju nikakve funkcije u Teniskom savezu Srbije.

"Ne, nikako. Posle završetka karijere ne vidim sebe u tenisu. Petnaest godina je dosta", ocenila je, istakavši Aleksandru Krunić i Bojanu Jovanovski kao naslednice.

"I Aleksandra i Bojana vrlo su talentovane. Nadam se da će jednog dana biti velike teniserke", kazala je Džej Džej i dodala da zbog je profesionalnih obaveza njeb privatni život dosta trpeo.

"Dok se bavim sportom, to sebi nisam mogla da dozvolim, ali kada odložim reket, naravno da želim da osnujem porodicu", zaključila je Jelena Janković.

2024 © - Vesti online