Utorak 13.11.2012.
08:00
Smedia

Saveti za muškarce koje brine veličina penisa

Foto: Arhiva
 

Za sve one muškarce koje brine veličina penisa menshealth predlaže nekoliko saveta.

VELIČINA PENISA MUČI MUŠKARCE, A NE ŽENE
"Da odmah na početku nešto razjasnimo, veličina penisa je vaš problem - 99 posto žena je srećno s onim što imate", tvrdi seksualna terapeutkinja Pem Spur, autorka Sensational Sex: the revolutionary guide to sexual pleasure and fulfilment. "Međutim, ako vam je veličine ispod proseka, koristite se i nekim drugim tehnikama; vašim prstima, jezikom, svemu što može pomoći", dodaje. To je pitanje samopouzdanja. Neki muškarci su zadovoljni s onim što imaju i takvi su opušteniji u seksu.

Međutim postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da poradite na seksualnom samopouzdanju, a to bi bilo sledeće:

SMRŠAJTE NEKOLIKO KILOGRAMA
Malo dodatnog viška iznad vaše stidne kosti može da "sakrije" penis. Kad ste gojazni, višak se nalazi u blizini penisa i zbog toga penis izgleda manji nego što jeste. Osim toga, višak u tom području onemogućava penetraciju u partnerku. Redovnim vežbanjem i zdravijom te pravilnijom ishranom možete ukloniti višak, a vaš penis će izgledati veći.

UKLONITE STIDNE DLAČICE
Bujne stidne dlačice takođe "skrivaju" penis. Ošišajte dlačice oko vašeg penisa i ne samo da ćete ga više izložiti pa će izgledati veći, nego će i vaša partnerka više uživati dok vas bude oralno zadovoljavala.

ISPROBAJTE VIBRIRAJUĆI PRSTEN ZA PENIS
Osim što će vibrirajući prsten omogućiti partnerki stimulaciju klitorisa, pomaže i muškarcima iz više razloga. Ugođaj je bolji, a erekcija čvršća i dugotrajnija.

IGRAJTE SE U "PLIĆAKU"
U prvim centimetrima vagine nalazi se puno nervnih završetaka, većina ih se nalazi u vaginalnim usnama i klitorisu. "Fokusirajte se na taj "plići" deo i povećaćete partnerki užitak jer upravo je to područje koje ženama omogućava najviše zadovoljstva", savetuje doktorka Pem Spur, prenosi Hot. ***Poze za seks bez poteškoća

2024 © - Vesti online