Ponedeljak 12.11.2012.
08:00
Vestionline

Ah, šta joj radi "kineska devetka"!

Samo da se on ne smori od brojanja
 

Plitka penetracija obuhvata područje od oko 1/3 vagine, pa za uspešno izvođenje ove tehnike treba da znate čime partnerka raspolaže. Izvodi se u pet do šest serija, a postoji nekoliko sistema tehnike.

Prvi sistem - Pri prvom sistemu u krug se izvodi devet plitkih i jedna duboka penetracija. 10 krugova predstavlja jednu seriju.


Drugi sistem - Pri drugom sistemu izvodi se devet plitkih i jedna duboka penetracija, a posle se nastavlja na sledeći način: 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Prvi broj predstavlja plitku, a drugi duboku penetraciju. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.


Da bi se tehnika pravilno izvela muškarac mora biti i umom i telom potpuno opušten. Dosta toga zavisi i od intuicije, poznavanja partnerke i praćenja njenog tela, pa tako neki krug jedne serije možete ponoviti više puta. A možete se odlučiti i samo za duboko prodiranje, kada vidite da partnerka dolazi u unutrašnje orgazmičko stanje i penis počinje da steže vaginalnim kontrakcijama.


Ko želi da se bavi "kineskom devetkom" mora biti spontan i nežan, a preporučljivo je da osećaj unutrašnjosti njenog tela bude protivteža mehaničkom izvođenju.

Seksualni užitak se povećava "mešanjem", odnosno ritmičnim pomeranjem kukova u krug u oba smera (naizmenično).

2024 © - Vesti online