Nedelja 11.11.2012.
09:12
Alo

Vuk Jeremić: Srbija do Tokija :-)

Šala Vuka Jeremića na Tviteru i prepiska sa ljudima koji ga prate
 

Jeremić je tvitnuo: "Na uglu 57-e i 5-e izađem iz kola i naletim pravo na crnogorskog ministra spoljnih poslova... I posle Srbija nije do Tokija :))".

Iako mu je jedan od pratilaca na ovoj društvenoj mreži odmah napisao: "Osećam da će sutra stići protestno pismo CG ambasade zbog ovog tvita", Jeremić je odgovorio u nekoliko tvitova "Nece, glasamo za njih u ponedeljak!:)" i "Dosao čovek na glasanje u ponedeljak, izbori u UN za članstvo u Human Rights Council, Crna Gora je kandidat".

Vuk Jeremić doskora je muku mučio sa lažnim tviter nalozima na njegovo ime. Čak su se iz njegovog kabineta direktno obratili Tviteru i kroz prepisku objasnili zašto traže uklanjanje ''problematičnog'' profila. Međutim, Vuk se u međuvremenu "navukao" na lajnu pa je odlučio ranije danas i da ukloni bilo kakvu sumnju da iza naloga @jeremic_vuk zaista on stoji.

Vuk Jeremić na Tviteru ima jedan svoj zvanični profil, ali pod istim imenom i sa njegovom fotografijom postoji još nekoliko profila. Isto važi i što se Fejsbuka tiče.

Predsednik Generalne skupštine UN koji se trenutno nalazi u Njujorku, Vuk Jeremić, pozdravio je one koji ga prate putem Tvitera svojom fotografijom uz poruku kojom je sam otklonio svaku sumnju da profil putem kojeg je izveštavao o stanju u Njujorku nije njegov.

2024 © - Vesti online