Ponedeljak 12.11.2012.
08:00
Vestionline

Recepti za zanosne razbarušene frizure Blejk Lajvli

Seksi pramičci koji vire iz punđi i pletenica

Svu kosu prebacite na jednu stranu i podelite je na tri nejednaka dela. Posle toga od svakog dela ispletite riblju kost. S prvog dela koji je bliže vratu izdvojite pramen sa spoljašnje strane i prebacite ga oko drugog dela koji držite u ruci. Potom s dela koji držite u ruci izdvojite spoljni pramen i prebacite ga oko suprotne strane. Pošto ste ispleli tri pletenice, kosu zavežite gumicom za kosu. Najveću lagano razvucite kako bi izgledala razbarušeno, a potom ih povežite ukosnicama. Na kraju šiške, koje ste takođe prebacili na istu stranu, uvijte figarom ili uskom presom i učvrstite efektnom ukosnicom.


Seksi rep s pletenicama

Kosu podignete u uredni visoki rep, a od repa ispletite nekoliko sitnih pletenica. Vodite računa da vam jedan pramen ostane slobodan kako biste njime obuhvatili ostale pletenice. Slobodan pramen obmotajte oko pletenica i zavežite ga gumicom za kosu.


Razbarušena punđa

Izdvojite nekoliko prednjih pramenova, a ostatak kose skupite i učvrstite ukosnicama. Posle toga kosu obmotajte trakom ili ogrlicom, a potom ispletite dve pletenice sa svake strane i spojite ih u krunsku pletenicu i učvrstite ukosnicama. Pletenice neka budu iza trake ili ogrlice. Posle toga ostatak kose ukovrdžajte, obmotajte kovrdže oko prsta i poput pužića učvrstite ukosnicama.


Super rep u pet minuta

Kosu razdelite razdeljkom, a potom sa svake strane izdvojite po jedan pramen. Ostatak kose vežite u rep. Od pramenova koje ste izdvojili, izdvojite manji deo i stavite ga centimetar iznad repa i učvrstite ukosnicama. Isti postupak ponovite i s drugom stranom, tako da se pramenovi međusobno ukrštaju. Potom uzmite preostale pramenove i obmotajte ih oko repa i učvrstite ukosnicama.

2024 © - Vesti online