Subota 10.11.2012.
15:22
Beta

Zašto je Vučić bio neodređen?

 Namerno je tako rekao da bi se ustalasala javnost : Dejan Vuk Stanković
 

"Ona je namerno neodređena da bi se interpretacijom bavio onaj koga bi se mogla ticati. Da je poruka upućena vlasniku Delte Miroslavu Miškoviću, Vučić bi ga pomenuo, a pošto ga nije pomenuo, svakome je ostavljeno da se bavi time šta je govornik hteo da kaže", rekao je Stanković agenciji Beta.

Vučić je ranije danas rekao da je od 2010. godine nabavljana nova oprema i pojačano praćenje i prikupljanje informacija koje napolitičkom i medijskom tržištu "nekome mogu da donesu dobrobit, a nekome ne".

"Namerno je tako rekao da bi se ustalasala javnost, izjava nije slučajno neodređena, ona može da znači da je konstatovao stanje ili da nešto sprema, ili i jedno i drugo", rekao je Stanković.

On je povodom Vučićeve najave promena u policiji zbog prisluškivanja, rekao da je potrebno videti kakvi će efekti biti u pogledu reorganizacije policije i istraživanja odgovornosti.

"Ovde se, međutim, nikada neće desiti kao u Americi u aferi Votergejt da neko politički strada zbog takve afere", rekao je Stanković.

2024 © - Vesti online