Petak 09.11.2012.
12:35
Beta

Vučić tajkunima: Kazna stiže kad-tad

Aleksandar Vučić i na Fejsu

Vučić je preko svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk poručio svima koji su svoje imperije stvorili državnim parama da se ne isplati krasti i da će kad-tad pravda doći po svoje.

"Poruka u ovih 100 dana rada Vlade svima koji su na državnoj i narodnoj muci državnim parama stvorili svoje imperije da se ne isplati krasti, da će kad-tad pravda doći po svoje", napisao je Vučić.

Vučić je danas izjavio da vladajuća koalicija razmišlja da izmeni Ustav Srbije i krađu državnog novca proglasi kriminalom koji ne zastareva. "Gledamo da sve bude u skladu s evropskom praksom, i da ne donosimo nešto što bi bilo neko naše originalno rešenje, nego ono što već postoji u svetu", rekao je Vučić za novosadski "Dnevnik".

Prema njegovim rečima, Skupština Srbije će krajem novembra usvojiti strategiju za borbu protiv korupcije.

Potpredsednik Vlade je najavio da će 5. decembra putovati u Vašington. "Očekujem da tamo imam susret na nivou koji su mnogi moji prethodnici sanjali u Srbiji, pa taj san nisu dosanjali. S kim - kad dođe vreme", rekao jeVučić.

Na pitanje da li ima svakodnevni kontakt, "neku vruću liniju sa svetskim centrima", Vučić je odgovorio: "Kada mi je to potrebno da, odmah i s Vašingtonom i s Berlinom".

2024 © - Vesti online