Četvrtak 08.11.2012.
13:28
Vestionline, Ag.

Vujasinović: Mala prednost Zvezdi, ali idemo na pobedu

Trener Partizana Vladimir Vujasinović

"Zvezda je dobar i uigran tim, sa odličnim trenerom. Imaju po meni najboljeg igrača na svetu - Andriju Prlainovića. Igrački bi im dao malu prednost, ali to nije izgovor, jer želimo pobedu", rekao je Vujasinović za sajt vaterpolo vesti.com.

Vaterpolisti Zvezde i Partizana sastaće se sutra u 17.15 na plivalištu Sportskog centra Tašmajdan u utakmici 6. kola prvenstva Srbije.

Trener crno-belih ocenio je da će pobednika odlučiti ekipa koja bude imala više strpljenja.

"Odlučiće strpljenje. Ekipa koja ne padne pod uticaj atmosfere imaće veće šanse za pobedu", istakao je Vujasinović.

On je dodao da je zadovoljan učinkom svog tima u dosadašnjem toku sezone.

"Zadovoljan sam onim što smo uradili do sada. Sa ovom utakmicom i duelom protiv Segeda u sredu (u Ligi šampiona) završavamo prvi deo sezone i idemo na kraći odmor. Posle toga nas očekuju pravi izazovi", rekao je Vujasinović.

Savić: Pred "Delijama" smo uvek u prednosti

 

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da njegova ekipa sa nestrpljenjem očekuje večiti derbi sa Partizanom i da se svakako nada pobedi.


"Slede nam dve izuzetno bitne utakmice, prvo Partizan u prvenstvu, pa duel sa Olimpijakosom sa kojim se borimo za drugo mesto u grupi Lige šampiona. Velika je stvar što se derbi vraća na veliki vrata u srpski vaterpolo, ali nikako ne smemo da isključimo značaj bodova koji su mnogo važni", rekao je Savić, koji se složio sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije, sada trenerom Partizana Vladimirom Vujasinovićom, da je Zvezda igrački u blagoj prednosti, pre svega što u sastavu ima najboljeg igrača na svetu Andriju Prlainovića.

 

"Slažem se sa Vladom da smo u blagoj prednosti, jer ćemo sigurno igrati pred puno naših navijača i očekujem spektakl na Tašmajdanu. Ipak, mislim da te tehničko-taktičke stvari neće rešiti pobednika, nego će slaviti ekipa koja brže prebrodi početnu psihološku krizu", dodao je Savić.

2024 © - Vesti online