Četvrtak 08.11.2012.
12:00
S.S. - Foto:

Niko srećniji od Kristine

 
SVI NALAZI DOBRI: Kristina Milutinović sa majkom i bratom
 


Izašla je iz bolnice, ali su kontrole nedeljne i na njih odlazi iz iznajmljenog stana. Dobijeni rezultati su dobri tako da su svi zadovoljni, od Kristine i njenih roditelja do lekara koji su obavili ovaj hirurški zahvat kad su u Srbiji iscrpljene sve mogućnosti lečenja leukemije od koje je devojčica bolovala.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Nismo vas u dobru zaboravili. Naprotiv. Često pričamo o čitaocima "Vesti" i svim ljudima dobre volje od Srbije, Republike Srpske i Evrope pa do Amerike, Kanade i daleke Australije. Po procenama lekara trebalo je prošlog meseca da se vratimo kući, a po našem planu da se pojavimo u vašem beogradskom Dopisništvu i iznenadimo vas. Međutim, zbog odlaganja određenih manjih intervencija i snimanja u bolnici, naš boravak je produžen, a kako je novi kontrolni pregled zakazan za 12. decembar, to smo odlučili da ga sačekamo u Rimu. To nije umanjilo našu sreću zbog skorog povratka kući, posebno Kristininu i majke Stanke koje su skoro godinu dana provele u bolničkim sobama i prošle kroz pakao. Hvala Gospodu Bogu sada je sve to iza njih, Kristina je svakim danom sve bolje i iskreno se nadam da će sve teško i ružno brzo zaboraviti - rekao je za "Vesti" Zoran Milutinović, večno zahvalan svima koji su omogućili da se prikupi oko 160.000 evra i spase život njegove ćerke.


Uvereni smo da će delić radosti Milutinovića stići i do srca naših čitalaca u koja se Kristina preselila prošle zime sa stranica Humanitarnog mosta.

2024 © - Vesti online