Sreda 07.11.2012.
18:35
FoNet

Demokrate: Naprednjaci lažu, Pajtić nije tajkun!

Izliv vlasti u mozak kod naprednjaka je tako dramatičan : Demokrate napale naprednjake zbog Pajtića
 

Nazvati potpredsednika DS, Bojana Pajtića, profesora univerziteta, čoveka sa nespornim velikim rezultatima u radu, koji je Vojvodinu svih ovih godina vodio na način koji je doveo do činjenice da je ona danas postala uređena evropska regija i čiju politiku građanke i građani Vojvodine godinama podržavaju "neprikosnovenim tajkunom i čovekom koji je razorio budućnost građana Vojvodine“, otvoreno pokazuje nameru SNS da se najgnusnijim lažima bori protiv političkih protivnika, saopštila je DS.

Kako je ocenila DS, umesto da se predstavnici aktuelne vlasti, predvođeni SNS bave problemima sa kojima se građani Srbije svakodnevno suočavaju, SNS na svako mišljenje, konstataciju činjenica ili legitimnu i opravdanu kritiku reaguje neprimerenim napadima, lažnim optužbama, pretnjama i zastrašivanjem, koristeći poziciju vlasti za napade na opoziciju.

"Izliv vlasti u mozak kod naprednjaka je tako dramatičan, da oni i ne vide koliki haos u državi izazivaju njihove ekonomske mere, koliko se rapidno, pod njihovim režimom, pogoršava standard građana, kolika je opšta nesigurnost u državi pod Vladom u kojoj se ne zna ko koga prisluškuje i ko kome radi o glavi", naglasila je DS.

Demokratska stranka je u saopštenju poručila da je nikada niko neće sprečiti u iznošenju istina i borbi za evropsku i demokratsku Srbiju.

DS je u saopštenju istakla da nije poklekla ni u najgorim vremenima Miloševićeve vladavine i nikakvi napadi i saopštenja SNS, koji su očigledan pokušaj vraćanja u dane kada je Srbijom vladala atmosfera linča i progona opozicije, nas neće zaustaviti.

2024 © - Vesti online