Sreda 07.11.2012.
17:19 >> 21:11h
Blic, Beta

Novi Sad: Nožem izbo drugare u školi

Tinejdžer nožem izbo dvojicu 19-godišnjaka u srednjoj školi u Novom Sadu
 

Povređeni B.S. (19) iz BiH i M.Š. (22) iz Beočina zbrinuti su u Kliničkom-centru Vojvodine i operisani, a njihovo stanje je, prema rečima lekara, trenutno stabilno.

Osumnjičeni maloletnik je iz Građevinske škole u Novom Sadu, a incident se dogodio u dvorištu Mašinske škole nešto posle 14 časova.

Prema pisanju lokalnih medija, incident se dogodio kada su M.Š. i B.S. došli u dvorište koje povezuje Mašinsku i Građevinsku školu i počeli da maltetiraju jednog 15-godišnjaka, nakon čega je napadnuti dečak pozvao rođaka telefonom da mu pomogne.

Tuča se nastavila, a napadnuti dečak je u jednom trenutku izvadio nož i najpre ubo jednog mladića šest puta u stomak, a potom i drugog dva puta u grudi.

Portparolka Kliničkog centra Jelena Jurišin potvrdila je agenciji Beta da su mladići primljeni u Urgentni centar i da su hitno operisani.

Prema njenim rečima, B.S. je uboden u grudni koš, dok je M.Š. zadobio isti stepen povreda, ali je šest puta uboden u predelu stomaka i grudnog koša.

"Završena je operacija i njihovo stanje je trenutno stabilno. Oni su zadržani u Urgentnom centru i pod stalnom su prismotrom lekara", rekla je Jurišin.

2024 © - Vesti online