Sreda 07.11.2012.
12:10
P. Živković - Vesti

Marković priziva sreću

Voleo bi da on teši Zanetija posle meča u Beogradu - Lazar Marković

Partizan nije imao sreće u Milanu, priželjkuje je u Beogradu. Crno-beli su mogli da iznenade Inter na njegovom bunjištu, igrali su taktički zrelo, ali opet nedovoljno dobro da pobede.

Za očekivati je da će nero-azuri poučeni tim iskustvom zaigrati bolje u Humskoj, posle pobede nad Juventusom i kapiten Zaneti upozorio je na važnost duela sa Partizanom. Sigurno je da pulene trenera Vermezovića očekuje teži posao pred svojim navijačima, jer se automatski javlja i imperativ dobrog rezultata.

U svakom slučaju, crno-beli moraju da budu koncetrisani i koriste šanse poput onih koje su imali u Milanu. To se posebno odnosi na Lazara Markovića, tragičara prvog meča posle promašaja u 87. minutu.


"Isto ću šutirati kao i u Milanu, ako mi se bude ukazala prilika" uverava Marković.

"Nadam se da mi sreća neće ponovo okrenuti leđa, ali to je fudbal i svašta je moguće. Inter je veliki klub, mislim da se neće zatvoriti i ići će na pobedu i to nam otvara prostor. Navijači sigurno očekuju makar bod, pošto smo u Milanu odigrali dobro i ovoga puta moraćemo da strpljivom igrom čekamo šansu".


Veliki posao čeka veziste crno-belih. Nema sumnje da će Inter diktirati ritam, imati veći posed lopte, pa ću u tom pogledu jako bitnu ulogu imati Smiljanić i Kamara.

"Čuo sam komentare da je Inter imao loš dan u prvom meču, mislim da je Partizana tada ima dobar dan. Uspeli smo da pariramo i samo je sreća nedostajala da epilog bude potpuno drugačiji. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti sličnu igru, mada je jasno da će utakmica u Beogradu biti teža od one u Milanu", jasan je Milan Smiljanić.

2024 © - Vesti online