Sreda 07.11.2012.
14:21
Vestionline

Murinjo: Dali smo tri gola; Klop: Odličan meč

Odličan meč na "Bernabeu" - Žoze Murinjo i Jirgen Klop

Trener fudbalera madridskog Reala Žoze Murinjo bio je nezadovoljan rezultatom utakmice 4. kola Lige šampiona protiv Dortmunda (2:2), tvrdeći da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

Murinjo smatra da je Real oštećen u 47. minutu, kada je mladom Kaljehonu dosuđen ofsajd iz kojeg je zastresao mežu gostiju iz Dortmunda.

"Ne mogu da budem zadovoljan bodom. Pogledao sam snimak. Mi smo postigli tri gola, kako mogu da budem zadovoljan", izjavio je Murinjo posle utakmice.

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop istakao je da se i nije nadao pobedi nad Realom u Madridu, iako je njegovoj ekipi malo nedostajalo da upiše tri boda jer je vodila do poslednjeg minuta.

"Oba tima su odigrala na izuzetno visokom nivou i jako brzo, a naš nastup u prvom poluvremenu bio je fantastičan. Za mene, kao trenera, uvek je veliki izazov da se pripremite za meč sa Realom, tako je bilo i ovoga puta. Na kraju, ono izjednačenje u 89. minutu je bila prava šteta, ali retko ko i očekuje trijumf u Madridu kada gostuje Realu", kazao je Klop.

2024 © - Vesti online