Utorak 06.11.2012.
17:24
Vestionline, zurnal.rs

Prosinečki: Tužiću Zvezdu, jer me ne konstatuje!

Niko me ne "šljivi" u Zvezdi - Robert Prosinečki

Prosinečki je letos napustio klub i tada je izjavio da se nada da će pitanje duga biti mirno rešeno, međutim, hrvatski stručnjak kaže da ga strpljenje polako izdaje.

"Nisam još tužio Crvenu zvezdu, ali me rukovodioci kluba nekorektnim ponašanjem prosto teraju da to učinim. Za nekoliko dana, najverovatnije, obratiću se UEFA", rekao je Prosinečki i dodao da je svestan situacije u kojoj se nalazi klub, ali da ne može da pređe preko svega.

"Znam da je Zvezda u problemu, ali mi nisu ostavili nijedan argument da ću naplatiti zarađeno. Takvu nekorektnost nisam mogao ni da zamislim. Moj advokat ih je deset puta zvao, nisu se javljali. Tek u ponedeljak su stupili u kontakt. Niko mi se nije javio i uvažio me. Rokovi su odavno prošli, ostaje mi jedino da se obratim UEFA ili oprostim dug", ogorčen je Prosinečki.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, Zvezda je bivšem treneru ostala dužna više od 200.000 evra.

"Dok sam radio nisam želeo da moja primanja zagarantovana po ugovoru stavljam u prvi plan, a trebalo je da dobijem 20 plata. Nisam se bunio, a kad sam došao niko me ne ’šljivi’", istakao je Prosinečki.

2024 © - Vesti online