Utorak 06.11.2012.
13:17
P. Živković - Vesti

Igraćemo kao u Milanu!

Fudbaleri Partizana žele da ponove igru sa "Đuzepe Meace"

Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje veliki meč sa Interom u Ligi Evrope (četvrtak, 21.05). "Valjak" je debakl u kupu (ispali od čačanskog Borca) izbrisao ubedljivim trijumfom u Nišu, a dodatnu radost doneli su im fudbaleri Jagodine na Marakani. 

Prednost od pet bodova u finišu jesenjeg dela sezone donosi mir u Humsku ulicu, a duel sa nero-azurima priliku da mladi igrači Partizanu pokažu pravu sliku svojih mogućnosti na evropskoj sceni.

Inter u Beograd dolazi posle velike pobede nad Juventusom, kome su naneli prvi poraz posle 49 utakmica u Italiji! Istina je da trener Stramaćoni neće na megdan crno-belima izvesti kompletan tim, ali tim iz Milana sigurno ima ambiciju da nastavi svoj niz pobeda.


"Inter je tim kome jednostavno ne možete da pretite. Imaju bar 25 igrača vrhunskog kalibra, takmiče se u jakoj ligi, materijalno i organizaciono su među najjačima u Evropi. U prvom meču smo odigrali sjajno, voleo bih da ponovimo nešto slično, ali videćemo koliko zapravo možemo i kako će se odvijati dešavanja na terenu", rekao je Aleksandar Lazevski.


Miloš Jojić je bio akter blamaže u duelu sa Borcem. Međutim, brzo se sabrao, dao gol u Nišu, i sada očekuje novu šansu.


"Siguran sam da ćemo protiv Intera pokazati pravo lice", kaže Jojić i dodaje:

"Protiv jakog rivala niko od nas ne očekuje pobedu, potrebno je samo da istrčimo na teren i pružimo maksimum. Iz takvog pristupa došli smo do šanse da osvojimo bodove, verujem da će se nešto slično ponoviti i u Beogradu".

Kamara mnogo traži


Muhamed Kamara po svemu sudeći neće produžiti ugovor sa Partizanom. Reprezentativac Sijera Leonea želi godišnja primanja u iznosu od 420.000 evra, a klub iz Humske nije u prilici da ispuni njegove zahteve. Kako trenutno izgleda, Partizan će biti primoran da proda Kamaru u zimskom prelaznom roku, pošto mu narednog leta ističe ugovor sa crno-belima.

2024 © - Vesti online