Ponedeljak 05.11.2012.
13:35
smedia.rs

Nestala Svetlana iz Obrenovca pronađena mrtva u Kolubari

Tragedija: Svetlana Petrović pornađena mrtva posle 13 dana potrage
 


Nadali se Svetlaninom povratku

Svetlanin suprug Predrag, posle četiri dana potrage, obratio se medijima u želji da mu oni pomognu da je pronađe.


- Molim vas, pomozite nam. Očajni smo. Dobili smo neka uveravanja da se nije ubila, već da je negde živa. Pa ako čuje preko radija ili pročita koliko deci i meni nedostaje... Možda se vrati - kroz suze je pričao Predrag.


Sin Aleksandar (20) i ćerkica Ana (12) takođe su se nadali da će se “mama vratiti“. Nada je postojala sve do subote ujutru.


Predrag: Ipak je to uradila!

Dan ranije, Predrag je, očajan zbog ženinog nestanka i pun nade da će se ona ipak odnekud pojaviti, razgovarao sa, kako kaže, jednim “vidovnjakom“ iz Prijepolja. On ga je uveravao da je “Svetlana živa i da će je pronaći“. U očaju i na ivici snage, Predrag je poverovao u tu priču.


- Posle se više nije ni javljao. Pa šta da mi kaže?! - kaže naš sagovornik.


U subotu, Predrag je čamcem, koji mu je za tu priliku pozajmilo preduzeće “Srbijašume“, pošao još jednom u obilazak reke Kolubare.


- Ipak je to uradila... Pronašli smo je oko tri sata popodne. Na kilometar od mosta, prema Savi. Ipak je trebalo desetak dana da ispliva... Deca i ja sad bar znamo šta je... Hvala i vama i svim dobrim ljudima koji su bili uz nas!


Istraga će pokazati da li je Svetlana Petrović izvršila samoubistvo skokom sa mosta ili je neko drugi odgovoran za njenu smrt.

2024 © - Vesti online